Over ons

Busvervoer voor scholen, verenigingen, sportclubs, bedrijven​ en particulieren
85BHH 23

Over ons

FL Reizen is een toonaangevende reisorganisatie die zich toelegt op het creëren van buitengewone reiservaringen voor reizigers van over de hele wereld. Sinds onze oprichting hebben we ons ingezet om de dromen van onze klanten om te zetten in werkelijkheid, of het nu gaat om ontspannen vakanties, avontuurlijke trektochten, culturele ontdekkingen of zakelijke reizen. Bij FL Reizen zijn we toegewijd aan kwaliteit, persoonlijke aandacht en service. Jouw reiservaring staat bij ons voorop, en we zullen er alles aan doen om ervoor te zorgen dat elke stap van jouw reis moeiteloos en gedenkwaardig is.
15BHB 23
85BHH 23

Touringcar huren

Bij FL Reizen zijn we trots op ons uitgebreide en goed onderhouden wagenpark.
We begrijpen dat het comfort veiligheid zeer serieus. 
Onze touringcars worden regelmatig geïnspecteerd en onderhouden volgens de hoogste veiligheidsnormen.
Daarnaast beschikken al onze chauffeurs over de nodige vergunningen en worden ze geselecteerd op hun uitstekende rijvaardigheid en klantgerichtheid.
Onze touringcars zijn voorzien van moderne voorzieningen om jouw reis zo comfortabel mogelijk te maken. Denk aan airconditioning, verstelbare stoelen, ruime beenruimte, entertainmentopties en sanitaire voorzieningen aan boord.
Zo kun je ontspannen genieten van de reis, ongeacht de bestemming.

aanhanger huren

Aanhanger huren

Het achter een bus hangen van een aanhanger kan een handige manier zijn om extra lading of bagage te vervoeren.
Onze 13 kub aanhanger kunt u voor een voordelig tarief bijhuren wanneer u veel of grote bagage wenst mee te nemen tijdens u reis, denk hierbij aan fietsen en/of skimatriaal e.d. 

Meer informatie over het huren van onze aanhanger bel onze klantenservice.