+31 850163203 info@fl-reizen.nl

Geen sneeuw = Geen kosten

“Je bent er pas echt geweest als je het lopend hebt bereikt”

Johann Wolfgang von Goethe

Wintermaanden zijn wandelmaanden, dat geldt vooral voor de vakantieregio Winterberg.  Genieten van de natuur en de unieke vergezichten kun je tijdens een korte wandeling of een fikse wandeltocht op de premium wandelpaden in een gezond bergklimaat.

Een stevige stapwandeling door het winterlandschap onderscheidt zich wezenlijk van wandelingen in de zomer en stelt andere eisen. Stappen door de diepe sneeuw is geweldig, maar ook vermoeiend. Geruimde wegen daarentegen zijn zelfs geschikt voor kinderwagens. Om even op te warmen vindt je onderweg eetgelegenheden en berghutten. Aan deze eisen voldoen alle premium winterwandelwegen in de Vakantiewereld Winterberg.

SNEEUWSCHOENWANDELEN zeker proberen!

Ook in de winter, als de sneeuwlaag op z’n dikst is, kun je de natuur uitstekend verkennen – met sneeuwschoenen beleef je het winterse Winterberg van een heel andere kant.

 

Geniet van de rust in de ondergesneeuwde bossen, die je met behulp van sneeuwschoenen zonder veel moeite kunt doorkruisen. Want daar waar je eigenlijk met je wandelschoenen zou inzakken, draagt je de sneeuwschoen gewoon overheen. Wandelen in een dik pak sneeuw wordt zo een kinderspel. Verzuim dit unieke avontuur niet – absoluut uitproberen!

opstapplaatsen

  • Sommelsdijk 03:00
  • Rotterdam 03.30 uur
  • Breda/Prinsenbeek 04:15 uur,
  • Tilburg 04.45 uur 
  • Eindhoven 05.30 uur

alleen op zaterdag 7,14,21,28 jan / 4,11,18 en 25 februari 2023

Vervoer per luxe touringcar

Sneeuwpret gegarandeerd

Geen sneeuw = Geen kosten

13 kub aanhanger verhuur

Handig voor verenigingen of grote groepen met eigen uitrusting

Bel of reserveer: 085 016 3407